Prisutnost na tržištu već dugi niz godina, te kontinuirana ulaganja i tehnološke inovacije, zaslužni su za našu današnju visoku poziciju u segmentu tiska velikih formata u HR. Upravo vrhunska tehnologija i educirani djelatnici preduvjet su za stvaranje zdrave i samoodržive radne okoline na koju smo u Varius grafici vrlo ponosni.

Osim izvrsnosti u svojem profesionalnom djelovanju, težimo i empatiji prema drugima. Upravo zato, pozivamo Vas da nam se pridružite da zajedno pomažemo drugima, jer ne zaboravimo – uvijek ima onih kojima je malo teže nego nama.

Zahvalni smo našim prijateljima iz udruge KLAUNOVI DOKTORI jer su nam omogućili da svojim donacijama podržimo njihov novi program INTENZIVAN OSMIJEH. Riječ je o posebnoj vrsti bolničke vizite koja uključuje šestosatno dežurstvo klaunova doktora u dnevnim bolnicama, na hitnim prijemima, na kirurškim odjelima i na poliklinikama gdje se izvode bolne i djeci stresne pretrage. Klaun sudjeluje i u pripremi djeteta za operaciju, a njegovo prisustvo smanjuje strah i anksioznost djeci i roditeljima te olakšava izvođenje pretraga.